CSRF-token-felmeddelanden

• Webben

Om du får ett CSRF-felmeddelande när du loggar in på ditt Todoist-konto, finns det ingen anledning till panik. Här är några enkla lösningar:

Ogiltig eller saknad CSRF-token

Detta felmeddelande betyder att din webbläsare inte kunde skapa en säker cookie, eller att den inte kunde komma åt den cookie som behövdes för att godkänna din inloggning. Detta kan vara orsakat av insticksprogram som blockerar annonser och script, men det kan även vara själva webbläsaren som inte har tillåtelse att använda cookies.

För att åtgärda detta problem, följ de här stegen.

Chrome

1. Öppna Chromes Inställningar.
  2. I avsnittetIntegritet och säkerhetsection, så klickar du påCookies och andra webbplatsdata.
  3. Skrolla ned tillSidor som alltid får använda cookiesoch klicka påLägg till.
    • Kopiera och klistra in "[*.]todoist.com" och klicka på Lägg till.
    • Kopiera sedan och klistra in "[*.]cloudfront.net" och klicka på Lägg till.
  4. Klicka påSe alla cookies och webbplatsdata, sök eftertodoistoch radera alla Todoist-relaterade poster.
  5. Starta om Chrome och logga in på Todoist.

Firefox

1. Öppna inställningarna i Firefox.
  2. På vänstersidan väljer du Sekretess & säkerhet.
  3. Under Kakor och webbplatsdata klickar du på knappen Hantera undantag.
    1. Kopiera och klistra in "https://todoist.com" och klicka på Tillåt.
    2. Kopiera sedan och klistra in "https://cloudfront.net" och klicka på Tillåt.
  4. Klicka på Spara ändringar.
  5. Klicka sedan på Hantera data.
  6. Sök på todoist och välj Ta bort alla som visas.
  7. Klicka på Spara ändringar och bekräfta i popupfönstret genom att klicka på OK.
  8. Starta om Firefox och logga in på Todoist.

Safari

1. Öppna inställningarna för Safari genom rullgardinsmenyn i navigationslisten eller genom att skriva Cmd + , (⌘,).
  2. Klicka på Integritetsfliken och se till att "Cookies och webbplatsdata" inte är inställt på "Blockera alla cookies".
  3. Klicka på Hantera webbplatsdata för att se alla lokalt sparade webbplatsdata.
  4. Sök på “Todoist” och ta bort alla Todoistrelaterade poster.
  5. Starta om Safari och logga sedan in på Todoist.

Felmatchade CSRF-tokens

Detta felmeddelande skapas av integritetstillägg. Om du kör integritetstillägg som t.ex. Ghostery eller Privacy Badger, se då till att lägga till todoist.com som pålitlig webbsida.