Skapa uppgifter genom att skanna text på iOS

• Business
  • Gratis
  • Pro

• iOS

Ibland kanske du ser en artikel, kommentar eller en bok som du vill skapa en uppgift utifrån.

Om du använder en iOS-enhet med iOS 15 eller högre, så har du tur. Då kan du använda Apples Livetext-funktion för att skapa en uppgift från en skannad text! Såhär gör du:

1. Se till att Livetext är aktiverad genom att följa Apples instruktioner.
  2. Öppna din Todoist-app på iOS.
  3. ÖppnaSnabbtilläggningen genom att trycka på Dynamiska tilläggningsknappen.
  4. Tryck länge på uppgiftsnamnsområdet.
  5. Tryck på Skanna text-ikonen som visas.
  6. Rör din mobilkamera över texten som du vill skapa en uppgift från. Texten kommer automatiskt att läggas till som uppgiftsnamn.
  7. När din önskade text är tillagd, så trycker du på infoga.
  8. När du är klar med att anpassa uppgiften, så kan du trycka på Submit_Arrow.svgskickaikonen för att spara din uppgift.

Observera

Den här funktionen stöds endast på iPhone och iPad med A12 Bionic eller senare och som kör iOS 15/iPadOS 15 eller senare. Med andra ord:

• iPhone XS och senare
  • iPad Pro 2020 och senare
  • 5:e generationen av iPad Mini
  • iPad Air 2019 och senare
  • iPad 2020