Skapa ett Todoist-konto

Tack för att du provar Todoist. Det är jättekul att ha dig här!

Det är snabbt och enkelt att komma igång med ett nytt konto:

1. Öppna Todoist.
  2. Längst upp till höger klickar du på Börja gratis, om det är din första gång.
  3. Välj hur du vill skapa ett konto i Todoist:
    • Om du vill registrera dig med Google, så klickar du på Fortsätt med Google
    • Om du vill registrera dig med Facebook, så klickar du på Fortsätt med Facebook
    • Om du vill registrera dig med ditt Apple-konto, så klickar du på Fortsätt med Apple
    • Om du vill registrera dig med e-post, så anger du din e-postadress, lägger till ett säkert lösenord och klickar på Registrera med e-post

Snabbtips

Om du precis har börjat att använda Todoist, glöm då inte att titta på vår Komma-igång-guide.