Rensa Todoist-cookies i din webbläsare

• Webben

Om det uppstår ett tekniskt problem med Todoist och det inte löser problemet att logga ut och logga in igen, läs då mer om hur du rensar Todoist-cookies i olika webbläsare:

Chrome

1. Kopiera och klistra in den här adressen i ditt adressfält: chrome://settings/privacy
  2. Klicka på Webbplatsinställningar.
  3. Klicka på Visa behörigheter och data som har lagrats på webbplatser.
  4. Tryck på sökfältet längst upp till höger och skriv Todoist.
  5. Klicka på knappen Radera data som visas.
  6. Klicka på Radera för att bekräfta.

Firefox

1. Kopiera och klistra in den här adressen i ditt adressfält: about:preferences#privacy
  2. Under Kakor och webbplatsdata klickar du på knappen Hantera data....
  3. Gå till sökfältet och skriv Todoist.
  4. Klicka på knappen Ta bort alla.

Safari

1. Gå till Safari-appen i din Mac och klicka på Safari längst upp till vänster.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på fliken Integritet.
  4. Klicka på Hantera webbplatsdata.
  5. Tryck på sökfältet längst upp och skriv Todoist.
  6. Klicka på knappen Ta bort alla.

Microsoft Edge

1. Kopiera och klistra in den här adressen i ditt adressfält: edge://settings/siteData
  2. Tryck på sökfältet längst upp och skriv Todoist.
  3. Klicka på Ta bort alla som visas.

Opera

1. Kopiera och klistra in den här adressen i ditt adressfält: opera://settings/privacy
  2. I avsnittet Sekretess och säkerhet klickar du på Kakor och andra webbplatsdata.
  3. Klicka på Se all webbplatsdata och alla behörigheter.
  4. Tryck på sökfältet längst upp och skriv Todoist.
  5. Klicka på Rensa visad data.