Ändra din Todoist-appikon

• Gratis
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS
  • Android

Gör din Todoist-appikon mer personlig:

1. Tryck på Bläddra längst ned till höger.
  2. Tryck på kugghjulet längst upp till höger.
  3. Välj Appikon.
  4. Tryck på appikonen som du vill använda.

Observera

På vissa äldre Android-versioner och vissa anpassade applikationsstartare så finns risken, att om man ställer in en anpassad ikon, så kan den försvinna från startskärmen men den kommer fortfarande att finnas tillgänglig i applådan (listan över installerade appar).

Vanliga frågor

Om du loggar ut, så kommer appikonen automatiskt att bytas tillbaka till standardikonen (den röda). Du kan ställa in en anpassad ikon igen när du vill. Om du någon gång skulle behöva rensa dina appdata, så kommer inte den anpassade ikonen att påverkas av det.