Lägg till filer och länkar i Todoist från dina mobila enheter

Tillgängligt för

• Gratis
  • Pro
  • Business

Plattformar

• iOS
  • Android

Oavsett om du vill lägga till en bild, fil eller länk i Todoist, så kan du göra det utan att ens öppna appen. Såhär gör du:

Ladda upp en fil till Todoist

Ladda upp en fil till Todoist:

1. Öppna fotot eller filen som du vill ladda upp till Todoist.
  2. Tryck på delningsikonen.
  3. Välj Todoist i delningslistan.
  4. Ange ett uppgiftsnamn. Om du vill kan du tilldela ett förfallodatum eller lägga uppgiften i ett projekt.
  5. Tryck på skickaikonen för att spara din uppgift.

Lägg till en länk i Todoist

1. Öppna länken i en webbläsare.
  2. Tryck på delningsikonen under adressfältet.
  3. Välj Todoist i delningslistan.
  4. Ange ett uppgiftsnamn. Om du vill kan du tilldela ett förfallodatum eller lägga uppgiften i ett projekt.
  5. Tryck på skickaikonen för att spara din uppgift.

Observera

Om Todoist-ikonen saknas i delningsmenyn, så kan du starta om din enhet och dela en fil eller länk igen.