Lägg till en snabbinställningsbricka för uppgiftstilläggning på Android

Tillgängligt för

• Gratis
  • Pro
  • Business

Plattformar

• Android

En bricka med snabbinställning för "Lägg till uppgift" för Android är ett behändigt sätt att snabbt lägga till uppgifter i Todoist.

Observera

Några av de här stegen fungerar bara på Android 13 och uppåt. Läs mer om hur du kollar din Androidversion.

För att lägga till, ta bort eller flytta en snabbinställningsbricka för uppgiftstilläggning, så följer du dessa steg:

• Gå längst upp på skärmen och sved nedåt två gånger.
  • Tryck påpennikonen längst ned till vänster.
  • Tryck och håll ned på inställningen.
  • Dra inställningen dit du vill ha den.
    • För att lägga till Lägg till uppgift, begöver du dra upp den från "Håll in och dra för att lägga till brickor."
    • För att ta bort Lägg till uppgift, så drar du ned den till "Dra hit för att ta bort."

Snabbtips

Dina första flerinställningsbrickor blir din Snabbinställningslist.