Lägg till en giltig e-postadress om du vill logga in med Apple eller Facebook

Plattformar

• Webben
  • macOS
  • Windows 10

Om du har registrerade dig i Todoist med ett Apple- eller Facebook-konto, och valde att inte dela e-postadressen som är förknippad med det kontot, så skapar vi automatiskten unik men ogiltig @users.todoist.com-adress som identifierar ditt Todoist-konto. Du kan se det under dina kontoinställningar.

Det här innebär att du inte kan ta emot e-postaviseringar om uppdateringar i Todoist. Vi kommer inte heller att kunna nå ut till dig om du kontaktar oss på hjälpcentralen.

För att se till att du inte missar någon viktig information, uppdatera då ditt konto med en aktiv och giltig e-post. Du kommer fortfarande att kunna logga in på Todoist med dina inloggningsuppgifter från Google, Apple eller Facebook.

Steg 01: lägg till ett lösenord för kontot

Om ditt Todoist-konto är förknippat med en @users.todoist.com-adress, så ska du lägga till ett lösenord för ditt Todoist-konto:

1. Öppna en webbläsare.
  2. Logga in på ditt Todoist-konto: https://todoist.com/auth/login
  3. Klicka på din avatar.
  4. Välj Inställningar och Konto.
  5. Klicka på Lägg till lösenord.
  6. Ange ett lösenord för ditt konto, med 10-15 tecken. Detta säkerställer att det klarar av Todoists säkerhetskrav för lösenord.

Steg 02: ändra e-postadress

Efter att du har lagt till ett lösenord i ditt Todoist-konto, så ska du ändra din Todoist-e-post och byta ut den mot en aktiv och giltig e-post.

Observera

Om du har slagit på tvåfaktorsautentisering i Todoist, så behöver du en engångskod från din valda autentiseringsapp för att byta din e-post.

Få hjälp

Om du har problem med att byta ut den ogiltiga @users.todoist.com-adressen i Todoist, kontakta då oss.