Lägg till en widget på din låsskärm i Android

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Android

Du kan lägga till en Todoist-widget på din låsskärm, så att du kan se dina kommande uppgifter på ett kick och lägga till nya, utan att behöva låsa upp din enhet. Såhär gör du:

Observera

Stöd för låsskärmswidgetar togs bort för Android Lollipop, så detta kommer endast att fungera för versioner före 5.0.

1. I stående format så sveper du till höger över skärmens övre del, tills du ser plustecknet (+). I liggande format så sveper du till höger från skärmens vänstersida.
  2. Tryck på plustecknet (+). Om du blir ombedd, så anger du din PIN-kod, mönster eller lösenord. Nu kommer du att se de olika widgetar som finns.
  3. Scrolla ned till Todoist-widgeten och tryck på den för att lägga till den.