Waarom krijg ik geen toegang tot een toegevoegd bestand?

Als je problemen hebt met het toegang krijgen tot een bestand dat aan een taak of een project toegevoegd is, probeer dan de volgende stappen voor probleemopsporing hieronder:

Controleer of je toegang hebt tot het project waar het bestand staat

Als je momenteel niet in het project waar het bestand staat toegevoegd bent, kan je iemand in dat project vragen om jou tot dit project uit te nodigen.

Log in op je Todoist-account in een browser

Toegevoegde bestanden worden in een browser geopend, ook wanneer je Todoist in een desktop-app gebruikt.

Dit betekent dat als je niet ingelogd staat op Todoist in je browser, dat het dan mogelijk is dat je het bestand niet kan openen.