Zoho Flow met Todoist gebruiken

Zoho is een softwaresuite dat ontworpen is om bedrijven te helpen floreren. Het heeft verschillende platforms die de workflows van je organisatie kunnen verbeteren en een daarvan is Zoho Flow.

Door Zoho Flow met Todoist te integreren, zal je geautomatiseerde acties tussen Todoist en andere platforms kunnen opzetten.

Snelle tip

Om meer te weten over het gebruiken van Zoho Flow met Todoist, bezoek je het helpcentrum van Zoho Flow.

De integratie opzetten

1. Log in op je Zoho Flow-account, of maak een account aan als je er nog geen hebt.
  2. Maak je eerste flow aan door op Create Flow of de +-knop te klikken.
  3. Geef een naam aan je flow en schrijf een beschrijving.
  4. Klik op Create. Je kan nu je flow aanpassen.
  5. Klik op Configure naast App.
  6. Zoek naar en selecteer Todoist.
  7. Selecteer welke actie je flow zal triggeren (zoals het voltooien van een taak of het aanmaken van een nieuw project) en klik op Next.
  8. Als dit de eerste keer is dat je Todoist en Zoho Flow samen gebruikt, word je gevraagd om toestemming te verlenen voor een verbinding met je Todoist-account:
    • Klik op Connect.
    • Voeg een naam voor je verbinding toe (zoals Mijn Todoist).
    • Kies of je de verbinding alle triggers en acties of alleen specifieke triggers en acties wil laten uitvoeren.
    • Klik op Authorize in de rechteronderhoek.
    • Er zal een pop-up verschijnen. Klik op Agree.
  9. Je ziet nu een lijst met opties die je kan gebruiken om je trigger aan te passen. Zodra je tevreden bent met je trigger, klik je op Done in de rechteronderhoek.
  10. Je zal nu een bord zien met je trigger erop. In het menu aan de linkerkant, selecteer je een actie dat je wil automatiseren en versleep je het naar het bord.
    • Je kan bijvoorbeeld naar Todoist scrollen, het drop-down menu met de acties en Create a project selecteren. Als je deze optie naar het bord versleept, zal je ingesteld hebben dat wanneer je trigger getriggerd wordt, er in je Todoist een nieuw project aangemaakt wordt.
  11. Je kan verschillende acties aan je bord toevoegen, zodat wanneer je trigger geactiveerd wordt er verschillende geautomatiseerde acties tegelijkertijd kunnen gebeuren.

De integratie verwijderen

1. Log in op je Zoho Flow-account.
  2. Open Settings in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer Connections.
  4. Vind je Todoist-verbinding en beweeg erover met je muis.
  5. Klik op het prullenbak-icoon aan de rechterkant van het scherm.
  6. Bevestig dat je de verbinding wil verwijderen door op Delete te klikken.

Snelle tip

Je kan ook Zoho Mail en Zoho Cliq met Todoist gebruiken. Bekijk de artikels hieronder om meer te weten te komen: