Zoho Cliq met Todoist gebruiken

Zoho is een softwaresuite dat ontworpen is om bedrijven te helpen floreren. Het heeft verschillende platforms die je organisatie kunnen helpen, en een daarvan is Zoho Cliq.

Door Zoho Cliq met Todoist te integreren, kan je binnen Cliq zelf met je Todoist interacteren, waaronder acties zoals het aanmaken van taken vanuit Cliq-berichten, het bekijken van je Todoist-taken en het gebruiken van het commando /todoist om taken die vandaag gedaan moeten worden te bekijken.

De integratie opzetten

1. Log in op je Zoho Cliq-account.
  2. Open Zoho Marketplace en zoek naar Todoist.
  3. Selecteer Todoist For Zoho Cliq.
  4. Klik op Install in de rechterbovenhoek.
  5. Er verschijnt een pop-up waar je gevraagd zal worden om akkoord te gaan met de servicevoorwaarden en een privacybeleid. Zodra je dit gedaan hebt, klik je op Install.
  6. Klik nogmaals op Install om te bevestigen.

De integratie gebruiken

Om een volledige lijst van alle acties die je met deze actie kan uitvoeren te bekijken, bekijk dan dit artikel in het helpcentrum van Zoho.

De integratie verwijderen

1. Log in op je Zoho Cliq-account.
  2. Klik op het stekker-icoon in de menubalk bovenaan het scherm.
  3. Selecteer Installed rechts in het scherm.
  4. Klik op Todoist.
  5. Naast Actions, selecteer je Uninstall.
  6. Bevestig dat je de extensie wil verwijderen door Yes, Uninstall te selecteren.

Snelle tip

Je kan ook Zoho Mail en Zoho Flow met Todoist gebruiken. Bekijk de artikels hieronder om meer te weten te komen: