TrackingTime met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

TrackingTime is een Chrome-extensie die je toestaat om je eigen productiviteit en dat van je team te tracken. Door TrackingTime met Todoist te integreren kan je schatten hoeveel tijd jij en je team aan jullie taken besteden.

De integratie opzetten

1. Log in op je TrackingTime-account.
  2. Installeer de Chrome-extensie voor TrackingTime.
  3. In Chrome, klik op het TrackingTime-icoon in de rechterbovenhoek.
  4. Klik op Allow domains.
  5. In de lijst van de productiviteitstools zoek je naar de checkbox naast Todoist en vink je deze aan.

De TrackingTime integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je TrackingTime met Todoist kan gebruiken, ga naar TrackingTime's pagina voor Todoist.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met TrackingTime niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. In Chrome, klik op het TrackingTime-icoon in de rechterbovenhoek. Er zal een klein venster worden geopend.
  2. Klik op het tandwiel-icoon in de hoek rechtsonder in het pop-upvenster.
  3. In de lijst van de productiviteitstools zoek je naar de checkbox naast Todoist en vink je deze uit.

Deze integratie wordt beheerd door TrackingTime. Neem alsjeblieft contact op met het support team van TrackingTime voor hulp.