Todoist setup-sjablonen gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • Android
  • Windows 10

Een setup bevat projecten, filters en labels om in je account te kopiƫren, en die je kan beginnen aanpassen op een manier dat het beste bij je past.

Heb je een idee nodig voor een workflow om je werk en persoonlijke taken te organiseren? We hebben verschillende setups voorbereid om je te helpen om met Todoist te beginnen, of om een idee te krijgen van hoe je je taken zou kunnen beheren.

Notitie

• Setup-sjablonen zijn momenteel in het Engels beschikbaar. We werken eraan om ze beschikbaar te maken in andere ondersteunde talen. šŸ¤ž
  • Elk sjabloon heeft een omschrijving en een demo-video om je uit te leggen hoe je het kan gebruiken.

Een setup gebruiken

1. Klik op het toevoegen-icoon in de zijbalk om een project aan te maken.
  2. Selecteer Sjablonen doorzoeken.
  3. Selecteer de categorie Setup in de zijbalk links.
  4. Klik op een setup dat je wil previewen. Je kan de inhoud van de projecten, filters en labels in deze setup previewen.
  5. Klik op Setup kopiƫren om deze setup toe te voegen aan je Todoist-account.

Een setup verwijderen

Misschien is een setup toch niet zo geschikt voor je workflow.

Als je de volledige setup wil verwijderen nadat het aan je Todoist-account toegevoegd werd, zal je de projecten, filters en labels individueel moeten verwijderen.

Veelgestelde vragen

Nee, het is alleen mogelijk om de hele setup te kopiƫren. Zodra je het importeert, kan je bepaalde elementen die niet bij je workflow passen verwijderen.

Helaas is het niet mogelijk om deze stap terug te draaien. Als je beslist om het te verwijderen, verwijder je de geƫxporteerde projecten, filters en labels individueel.