Todoist op Apple Watch gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Todoist voor Apple Watch geeft je volledige controle over Todoist, direct vanaf je pols.

Je kan nieuwe taken toevoegen, je taken controleren en voltooien, aangepaste complicaties instellen en meer.

Om te beginnen installeer je Todoist op de Apple Watch:

1. Controleer of Todoist op het iOS-toestel geïnstalleerd is.
  2. Open de Watch-app op het iOS-toestel.
  3. Tik op Mijn Watch onderin het scherm.
  4. Scroll naar beneden tot Beschikbare apps.
  5. Tik op Installeer naast Todoist.

Voeg een taak toe

Nieuwe taken in Todoist voor Apple Watch toevoegen:

1. Open de Todoist-app op de Apple Watch.
  2. Scroll naar boven en selecteer Taak toevoegen.
  3. Je kan nu een taak toevoegen door of het toetsenbord te gebruiken om een taaknaam in te voeren, of door op het microfoon-icoon in de hoek rechtsonder te tikken en je taaknaam in te spreken. Er verschijnt dan een menu waar je het project kan kiezen.
  4. Tik op OK in de rechterbovenhoek.

Je watch kan ook datums herkennen, zoals bijvoorbeeld vandaag, volgende week zaterdag of 31 mei.

De deadline van een taak toevoegen of wijzigen

Voeg een deadline toe of wijzig een bestaande deadline:

1. Open de Todoist-app op je watch.
  2. Kies het overzicht waar de taak onderdeel van uitmaakt.
  3. Tik op de taak die je wil herplannen.
  4. Tik op het agenda-icoon rechts.
  5. Selecteer een van de vooraf ingestelde datums of dicteer de datum met Siri.
  6. Ga terug naar een van je overzichten.

Een taak voltooien

Voltooi een taak op je watch door erop te tikken:

1. Open de Todoist-app op je watch.
  2. Open het overzicht met de taak die je wil voltooien.
  3. Tik op de cirkel naast de taak die je wil voltooien.

Todoist-complicaties op je wijzerplaat gebruiken

Blijf up-to-date met Todoist in één oogopslag door een van deze watch-complicaties te gebruiken:

• Modular Small toont het percentage van voltooide taken van vandaag.
  • Modular Large toont de volgende taak en het percentage van voltooide taken van vandaag.
  • Utilitarian Small toont het percentage van voltooide taken van vandaag.
  • Utilitarian Small Flat toont hoeveel taken er over tijd zijn of voor vandaag zijn ingepland.
  • Utilitarian Large toont de volgende taak.
  • Circular Small toont hoeveel taken er over tijd zijn of voor vandaag zijn ingepland.
  • Graphic Rectangular toont de volgende taak en hoeveel taken er over tijd zijn of voor vandaag zijn ingepland.
  • Graphic Circular toont het percentage van voltooide taken van vandaag.
  • Graphic Bezel toont het percentage van voltooide taken van vandaag.
  • Graphic Corner toont het percentage van voltooide taken van vandaag.

Veelgestelde vragen

Probeer de volgende stappen:

1. Verwijder Todoist op je Apple Watch.
  2. Log uit en opnieuw in bij Todoist op je telefoon.
  3. Start je telefoon opnieuw op.
  4. Installeer Todoist opnieuw op je Watch.

Als je nog steeds problemen ervaart met Todoist op de Apple Watch, contacteer ons dan.

Nee, helaas niet. Onze watchOS-app vereist dat de Apple Watch binnen bereik is van de iPhone om informatie bij te kunnen werken, taken aan te kunnen maken en ze te kunnen voltooien.

Als mobiele notificaties ingeschakeld zijn in de instellingen voor herinneringen, en de iPhone is vergrendeld of aan het slapen, krijg je notificaties op de Apple Watch.

Je krijgt geen notificaties op beide toestellen indien de Apple Watch vergrendeld is met een toegangscode.