TMetric met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

TMetric is een werkgerelateerde time-tracking app voor professionelen en bedrijven. Door TMetric met Todoist te integreren, kan je zien hoeveel tijd je besteedt aan je taken.

Notitie

De integratie wordt alleen ondersteund in onze web-app, niet met de Chrome-extensie of mobiele apps.

De integratie opzetten

1. Installeer de TMetric-extensie geassocieerd met je webbrowser:
  2. Klik op het TMetric-icoon.
  3. Klik op de Login-knop.

De integratie gebruiken

Om de TMetric-integratie te gebruiken, log je in op Todoist op https://todoist.com.

Na het aanmaken van een nieuwe Todoist-taak, of bij het openen van een bestaande taak, klik je op de Start timer-knop van TMetric ernaast.

De Start timer-knop verandert in de Stop timer-knop en geeft de hoeveelheid tijd weer die aan de taak gespendeerd werd. Dit wordt in je TMetric-account gelogd.

Als je de Owner- of Admin-status hebt wanneer je de timer voor de issue voor het eerst opstart, haalt TMetric de Todoist-projectnaam van de issue op en maakt het automatisch een project met dezelfde naam aan in je TMetric-account.

De taak verschijnt op de Tracker-pagina in de TMetric-app. De naam, ID, en het project van van de taak zijn hetzelfde als in Todoist.

Je kan snel terug naar Todoist navigeren door op de taak-ID te klikken (in het onderstaande voorbeeld is dit ID #70052688):

Krijg hulp

Deze integratie wordt beheerd door TMetric. Als je problemen ervaart met het opzetten of het gebruiken van de integratie, contacteer je het support team van TMetric voor hulp, op support@tmetric.com.