Timeneye met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

Timeneye is een timetracking-app die kan worden geïntegreerd met Todoist op Firefox of Chrome. Door Todoist te integreren met Timeneye, kan je de tijd die je besteedt aan al je taken direct in Todoist tracken.

De integratie opzetten

1. Installeer de Timeneye widget voor Chrome of de Timeneye widget voor Firefox.
  2. Open de extensie en log in op je Timeneye account.

Dat is het! Je kan nu gebruik maken van de integratie.

De integratie gebruiken

1. Klik in Todoist op het klok-icoon rechts van de taak in een lijst.timeneye_timer.png
  2. (Optioneel) Voeg extra informatie toe.timeneye_start.png
  3. Klik op Start Timer.
  4. Zodra je klaar bent met het werken aan de taak, klik op de pauze-knop aan de rechterkant.

Hoe kan ik de integratie verwijderen?

Als je Todoist met Timeneye niet langer wil gebruiken, kan je de extensie gewoon uit je browser verwijderen.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door Timeneye. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Timeneye voor hulp.