De Trello Power-Up met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

Trello Power-Ups staan je toe om extra functies aan de integraties die je met Trello gebruikt toe te voegen. Door een Power-Up toe te voegen aan je integratie tussen Todoist en Trello, kan je heel gemakkelijk met een enkele muisklik Todoist-taken aanmaken van je Trello-cards.

Waarschuwing

Er is momenteel geen officiële import-tool om je gegevens van Trello naar een Todoist-account over te brengen. Als je Todoist wil gebruiken op een gelijkaardige manier als hoe je Trello gebruikt, kan je de functie Boardoverzicht uitproberen.

De Power-Up instellen

1. Ga naar Trello’s site voor de Power-Ups.
  2. Klik op Add Power-Up.
  3. Selecteer het board waarvoor je de Power-Up wil inschakelen in het drop-down menu.
  4. Klik op Add.
  5. De Power-Up is nu ingeschakeld! Klik op Go to board om te beginnen met het toevoegen van taken.

De Power-Up gebruiken

Nadat je de Power-Up aan je Trello-board toegevoegd hebt zal je een Add to Todoist-knop vinden op al je cards. Hiermee stuur je een taak direct naar je Todoist-inbox.

1. Open een card op je Trello-board.
  2. Klik op Add to Todoist aan de rechterkant van de card.

Als dit de eerste keer is dat je de Power-Up gebruikt, zal je worden gevraagd om in te loggen op Todoist en toegang toe te staan.

De Power-Up voegt een taak direct aan je Todoist-inbox toe, met de naam van de card als de taaknaam. Alle andere details van de card, zoals de deadline en het label, worden niet opgenomen in de taak. Je zal deze handmatig aan de taak in Todoist moeten toevoegen.

Snelle tip

Wanneer je terug naar je Trello-card wil gaan, klik je op de link in de naam van je Todoist-taak. Dit zal de card op je Trello-board openen.

De Power-Up verwijderen

Als je de Power-Up niet langer wil gebruiken, kan je deze als volgt van je board verwijderen:

1. Open je Trello-board.
  2. Klik op het Todoist-icoon in het board-menu. Dit zal het Power-Up menu openen.
  3. Klik op Disable. De Power-Up zal nu van je board worden verwijderd en zal niet langer op je cards verschijnen.

Meer workflows aanmaken

Als je meer workflows tussen Trello en Todoist wil aanmaken, kan je een van deze integraties van derden gebruiken: