De lijst-layout gebruiken in Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS
  • Android

De lijst-layout geeft de taken en secties van een project of overzicht weer in een lijst. De eerste taak wordt bovenaan de lijst weergegeven, terwijl alle opvolgende taken eronder geplaatst worden.

De lijst-layout selecteren

Wanneer je een nieuw project aanmaakt, selecteer je Lijst in de sectie Layout.

Om de lijst-layout in te schakelen voor een bestaand project:

1. Open het project vanuit de zijbalk.
  2. Klik op Overzicht rechts bovenin.
  3. Selecteer Lijst.

Indien je de lijst-layout niet langer nodig hebt, kan je naar de board- of agenda-layouts overschakelen via het menu Overzicht.

Meer info

Als je problemen ervaart met het aanmaken van taken of het toewijzen van deadlines in de lijst-layout, contacteer ons dan.