TaskClone met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

TaskClone is een automatisatie-app. Door TaskClone met Todoist te integreren kan je je taken in Evernote, OneNote, Google Docs of handgeschreven taken (via TaskCam) naar Todoist sturen.

De integratie opzetten

1. Klik in TaskClone op het zoekveld en zoek naar Todoist (direct).
  2. Klik vervolgens op Connect TaskClone.
  3. Log in op je Todoist in het pop-up venster en authoriseer de integratie.
  4. Selecteer vervolgens een Todoist-project voor je taken.
  5. Klik op Save & Finish.

De integratie gebruiken

Je kan de integratie als volgt gebruiken om Evernote-taken naar Todoist te sturen:

Je kan de integratie als volgt gebruiken om OneNote-taken naar Todoist te sturen:

Je kan de integratie als volgt gebruiken om taken in Google Docs naar Todoist te sturen:

Je kan de integratie als volgt gebruiken om TaskCam-taken naar Todoist te sturen:

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door TaskClone. Neem alsjeblieft contact op met het support team van TaskClone voor hulp.