Spark met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Spark is een e-mailclient voor macOS en iOS waarmee je je inbox beter kan overzien en organiseren.

Onder de vele tijdbesparende functies behoren een Smart Inbox die automatisch je e-mail categoriseert, Smart Snooze waarmee een e-mail wordt uitgesteld totdat je er klaar voor bent, en een uitgebreide lijst met handige integraties om je workflow aan te passen. Spark is een handig hulpmiddel om alle chaos te overkomen en te werken aan de e-mails die belangrijk zijn.

Wat doet de integratie Todoist/Spark precies?

Je kan e-mails in Todoist-taken omzetten terwijl je Spark gebruikt.

Later, wanneer je de Spark-gebaseerde taak in Todoist bekijkt, kan je op de taaknaam klikken en daarmee de e-mail in Spark openen.

Hoe verbind ik Todoist met Spark?

Download de app Spark van de iOS App Store of de macOS App Store. Todoist is ingebouwd in het platform, dus je hoeft niets anders te downloaden. Om Todoist in Spark aan te zetten:

1. Open de Spark-app.
  2. Klik op het e-mailbericht dat je in Todoist wil opslaan.
  3. Tik op de ellips en selecteer de knop Add Service.
  4. Selecteer Todoist en log vervolgens in met je Todoist-account.
  5. Je zal gevraagd worden om Spark toestemming te geven tot de gegevens van je Todoist-account.

Notitie

Als alternatief kan je Todoist verbinden via Settings > Connected Services > Todoist.

Hoe gebruik ik Spark met Todoist?

1. Open de Spark-app.
  2. Klik op het e-mailbericht dat je in Todoist wil opslaan.
  3. Tik op de ellips en tik op de Todoist-knop. Spark_2.jpg
  4. Je wordt nu naar het scherm voor de taakdetails gebracht. Spark_Email.jpg
  5. Wijzig eventueel de taak en selecteer de knop Save rechtsbovenin wanneer je klaar bent om je eerste taak op te slaan.

Hoe ziet een Spark-taak eruit in Todoist?

Wanneer je een Spark-taak in Todoist bekijkt, heeft deze een link Open e-mail in Spark in de taak, zoals hieronder wordt weergegeven:

Notitie

Wanneer je een taak toevoegt vanuit Spark, zal Todoist helaas geen snel toevoegen-tags herkennen zoals @label, #projectnaam of p1. Je kan deze later aan de taak in Todoist toevoegen.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door Readdle. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Readdle voor hulp.