Scanbot met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Scanbot is een scanner-app voor iOS en Android.

Met deze integratie kan je elk bestand of afbeelding die je hebt gescand met Scanbot toevoegen aan Todoist.

Waarschuwing

Je kan deze integratie alleen gebruiken wanneer je over een Scanbot-abonnement beschikt.

De integratie opzetten

1. Zorg dat je beide apps op je telefoon geïnstalleerd hebt.
  2. In Scanbot, open Settings.
  3. Selecteer Cloud Services.
  4. Tik op Add service.
  5. Selecteer Todoist.
  6. Log in met je Todoist-account.
  7. Tik op Agree.

De integratie gebruiken

1. In Scanbot, ga naar het gescande document dat je aan Todoist toe wil voegen.
  2. Links onderin, tik op Send to.
  3. Tik op het project waaraan je het document wil toevoegen.
  4. (Optioneel) Wijzig de taaknaam, voeg een herinnering toe (betaald abonnement) of schrijf een opmerking.
  5. Tik op Upload to “project”.

Snelle tip

Upload al je scans automatisch naar Todoist. Dit gaat als volgt:

1. In Scanbot, open Settings.
  2. Selecteer Cloud Services.
  3. Schakel Automatic Upload in.
  4. Tik op Cloud Services.
  5. Selecteer Todoist.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met Scanbot niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. In Scanbot, open Settings.
  2. Selecteer Cloud Services.
  3. Naast Todoist, tik op het prullenbak-icoon.
  4. Om te bevestigen, tik op Log out.

Deze integratie wordt beheerd door ScanBot. Neem alsjeblieft contact op met het support team van ScanBot voor hulp.