SaneBox met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

SaneBox is een e-mail management tool die je helpt bij het organiseren van je inbox door inkomende e-mails te prioriteren. Door SaneBox te integreren met Todoist kan je SaneBox trainen om vast te stellen welke e-mails naar Todoist-taken omgezet moeten worden.

De integratie opzetten

1. Open Todoist in een browser en ga naar het project dat je wil gebruiken voor de integratie met SaneBox.
  2. Klik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek van het project.
  3. Klik op Taken naar dit project e-mailen.
  4. Klik op Naar klembord kopiëren en plak de tekst in een document.
  5. Verwijder zowel alle tekst voorafgaand aan "add.task" als alle tekst die hierna komt, inclusief het @-symbool: Bijvoorbeeld: Emails <add.task.18288371.2200160675.0f6b5tb3a1681efa@todoist.net> moet worden verkort naar add.task.18288371.2200160675.0f6b5tb3a1681efa.
  6. Open SaneBox.
  7. Klik op Menu in de hoek links bovenin.
  8. Onder Settings, selecteer Folders.
  9. Scroll naar beneden naar DIY Custom Folder en klik op Create.
  10. Voer een naam in voor je folder (bijvoorbeeld "Todoist") en zorg ervoor dat je Yes hebt geselecteerd op de vraag Setup automatic forwarding?
  11. Klik op Continue…
  12. Open het drop-down menu onder Domain or service en selecteer Todoist.
  13. Kopieer de tekst van stap 5 en plak deze in het vak Email address.
  14. Klik op Start forwarding.

De SaneBox-integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je SaneBox met Todoist kan gebruiken, ga je naar SaneBox's pagina voor Todoist.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met SaneBox niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Log in op je SaneBox-account.
  2. Klik op Settings in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op Folders.
  4. Zoek naar de folder die je hebt opgezet voor de integratie met Todoist en klik op de schakelaar naast de folder.
  5. Onderin de pop-up die verschijnt, voer je de naam in van de folder die je wil verwijderen.
  6. Klik op Remove.

Deze integratie wordt beheerd door SaneBox. Neem alsjeblieft contact op met het support team van SaneBox voor hulp.