Rindle met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

Rindle staat je toe om al je taken afkomstig uit verschillende services op een centrale plek te organiseren. De Rindle-integratie staat je toe om Todoist-taken direct aan Rindle toe te voegen. Of dit nu een taak is die je zelf hebt aangemaakt of aan jou is toegewezen, ze worden automatisch naar Rindle gestuurd waar ze zullen worden weergegeven in je Rindle Stream.

Zodra een taak zich in Rindle bevindt, kan je van de Todoist-taak een Rindle-taak maken, die een link zal bevatten die je terugleidt naar Todoist.

De integratie opzetten

1. Klik op het Stream icoon linksboven in je scherm. Deze zal uitvouwen en je Stream weergeven.
  2. Klik op het Instellingen icoon rechts bovenin in je stream.
  3. Op je Active Drops scherm, klik op de Add a Dropknop. Deze zal de Drop Wizard lanceren die je het proces stap voor stap zal uitleggen.
  4. Selecteer Todoist.
  5. Klik op Authorize en volg de stappen om de app te verbinden met je account.

De integratie gebruiken

1. Selecteer een Drop en configureer deze. Je zult een samenvatting te zien krijgen van de Drop die je hebt geconfigureerd.
  2. Klik op de Save Drop knop. Je zult worden teruggebracht naar je Active Drops scherm. Hier zul je de Drop zien die je zojuist hebt toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door Rindle. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Rindle voor hulp.