ReBoard met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

ReBoard is een mobiele toetsenbord-app waarmee je jouw digitale dingen (foto's, documenten, taken, enz.) kan openen en delen tijdens het versturen van berichten of e-mails.

Door ReBoard met Todoist te integreren kan je Todoist-taken aanmaken, direct vanuit elke mobiele app waarvoor een mobiel toetsenbord kan worden gebruikt (bijv. IM's, e-mail clients).

De integratie opzetten

1. Installeer de ReBoard Keyboard-app op je iOS-toestel.
  2. Open de ReBoard app.
  3. Open Buy more actions, themes or fonts, kies Todoist en tik op de Buy button.
  4. Onder het 'Manage Actions' scherm, tik op Todoist.
  5. Verifieer met de inloggegevens van je Todoist-account.

De integratie gebruiken

1. Tik op het ReBoard icoon linksboven.
  2. Typ een zoekopdracht
  3. Tik op het Todoist-icoon.
  4. Kies het project en tik op het Add to this project-icoon.

Je kan Todoist nu vastzetten naast de opdrachttoets voor snelle toegang.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door ReBoard. Neem alsjeblieft contact op met het support team van ReBoard voor hulp, op hello@reboardapp.com.