Make met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web
  • iOS
  • Android

Make is een automatisatie-tool, beschikbaar op het web, iOS en Android.

Met Make kan je Todoist koppelen aan honderden apps, zoals Dropbox, GitHub, Telegram, Zendesk en Twitter. Je kan tevens "scenario's" opzetten waarmee je automatisch Todoist-taken kan creëren van bijvoorbeeld Telegram-berichten, nieuwe Zendesk-tickets en nog veel meer!

De integratie opzetten

1. Log in op https://www.make.com/.
  2. Rechts bovenin, klik op Create a new Scenario.
  3. Zoek naar Todoist en selecteer deze.
  4. Rechts bovenin, klik op Continue.
  5. Klik op de cirkel met het vraagteken.
  6. Klik vervolgens op het Todoist-icoon.
  7. Selecteer een van de beschikbare opties.
  8. In het connection-venster, klik op Add.
  9. Typ de naam van de connection en klik op Continue.
  10. In de pop-up, klik op Agree.
  11. Ga door met het invullen van de details voor de connection en klik op OK.
  12. Links onderin, klik op Run once om de connection op te slaan.

De integratie gebruiken

Er zijn verschillende manieren waarop je deze integratie kan gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je altijd de meest recente informatie hebt, kan je Make's pagina voor Todoist bezoeken.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met Make niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Log in op https://www.make.com/
  2. In de zijbalk aan de linkerkant, selecteer Todoist.
  3. Rechts van Todoist, klik op Delete.
  4. Bevestig door nogmaals op de knop te klikken.
  5. Als je actieve connections hebt, zal je in een pop-up worden gevraagd om nogmaals te bevestigen. Klik op Ja om te bevestigen.

Deze integratie wordt beheerd door Make. Contacteer het support team van Make voor hulp.