Mailbutler met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

Mailbutler is een productiviteit-extensie voor Apple Mail, Gmail en Outlook die je je e-mails naar Todoist-taken laat omzetten zonder je inbox te verlaten. De taken worden gesynchroniseerd naar je geselecteerde Todoist-project. Vervolgens kan je naar de e-mail gaan door op de link in de taaknaam te klikken of de taak als voltooid markeren wanneer je er klaar mee bent.

Hoe verbind ik Todoist met Mailbutler?

1. Registreer voor een Mailbutler-account voor Apple Mail, Gmail of Outlook.
  2. Zodra je geregistreerd bent, klik je op de knop Open Store om de Mailbutler-extensies voor je platform te installeren.
  3. Open je e-mailapp.
  4. In de rechteronderhoek van de Mailbutler-zijbalk, klik je op de knop Account Settings en selecteer je Integrations.
  5. Klik op de +-knop in de rechterbovenhoek van het venster Integration.
  6. Selecteer Todoist.
  7. Klik op Agree om Mailbutler toestemming te verlenen voor toegang tot je Todoist-gegevens.
  8. (Optioneel) Je e-mails worden als taken opgeslagen in het nieuwe project Mailbutler. Je kan het project waar je e-mails als taken opgeslagen worden veranderen. Om dit te doen:
    • Klik op de knop Account Settings.
    • Klik op Integraties.
    • Ga naar Todoist.
    • Selecteer je project in het drop-down menu.

De integratie gebruiken

1. Open de e-mail die je als een taak wil toevoegen.
  2. Klik op Task in de Mailbutler-zijbalk.
  3. Typ de taaknaam.
  4. (Optioneel) Selecteer een deadline en een tijd door op het bel-icoon te klikken.
  5. De taak wordt automatisch gesynchroniseerd met je Todoist-project.

Veelgestelde vragen

1. Open de integraties-tab.
  2. Klik op het X-icoon naast de Mailbutler-integratie.
  3. Klik op OK om te bevestigen.

Deze integratie wordt beheerd door Mailbutler. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Mailbutler voor hulp, op support@mailbutler.io.