Integrately met Todoist gebruiken

Integrately laat je eenvoudig en snel geautomatiseerde workflows aanmaken. Door Integrately met Todoist te integreren, kan je 1-op-1 automatisaties tussen Todoist en verschillende apps instellen, waaronder:

• Automatisch een Todoist-taak aanmaken wanneer er een card in Trello aangemaakt wordt.
  • Workflows stroomlijnen door CRM-taken aan Todoist toe te voegen.
  • Todoist-taken in Slack delen om iedereen op hetzelfde spoor te houden.

De integratie instellen

1. Meld je aan of registreer je voor een Integrately-account.
  2. Zoek naar en selecteer Todoist.
  3. Zoek naar en selecteer de app die je met Todoist wil verbinden.
  4. Je hebt nu twee opties:
    • Kies een automatisatie die reeds ingesteld is (je kan een lijst zien onder Select 1 Click Automation) door op Activate rechts van de automatisatie te klikken.
    • Scroll verder naar beneden om je eigen automatisatie in te stellen, door een When en een Do te selecteren. Zodra je tevreden bent met je automatisatie, selecteer je Go onderaan de pagina.
  5. Wanneer er om gevraagd wordt, geef je Integrately toegang tot de apps die in je automatisatie gebruikt worden.

Je automatisatie zou nu klaar moeten zijn voor gebruik!

De integratie gebruiken

Bekijk de Todoist-pagina van Integrately voor een volledig en up-to-date overzicht van alle manieren waarop je deze integratie kan gebruiken.

Een automatisatie verwijderen

1. Meld je aan op je Integrately-account.
  2. Selecteer My Automations in het menu aan de linkerkant.
  3. Vind de automatisatie die je wil verwijderen en klik op het drie stippen-icoon aan de rechterkant.
  4. Selecteer Delete.
  5. Bevestig dat je de automatisatie wil verwijderen door Yes, Delete te selecteren.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door Integrately. Neem een kijkje in het helpcentrum van Integrately voor ondersteuning.