Ganttify met Todoist gebruiken

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Web
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Ganttify laat je Gantt-grafieken creëren waarmee je de tijdlijn van je Todoist-projecten kan visualiseren, bewerken en delen. De integratie bevat een real-time synchronisatie zodat alle wijzigingen die je in je Gantt-grafiek maakt onmiddellijk met Todoist gesynchroniseerd worden

Notitie

Ganttify is een online webapplicatie dat werkt op de meeste browsers waar JavaScript ingeschakeld is.

De integratie opzetten

1. In Ganttify, ga je naar Mijn Account.
  2. Selecteer Connect with Todoist.
  3. Voer je gegevens in en selecteer Create account.
  4. Een e-mail wordt naar je e-mailadres gestuurd ter verificatie. Selecteer Confirm email address in de e-mail om het opzetten te voltooien.

De integratie gebruiken

1. Selecteer Project list in Ganttify.
  2. Gebruik de checkboxes om een of meerdere Todoist-projecten te selecteren.
  3. Selecteer Open Gantt chart.

Snelle tip

Vind in deze blogpost meer informatie over het aanmaken van Gantt-grafieken van je Todoist-projecten.

De integratie verwijderen

1. Open My Account in Ganttify.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Disconnect Integration.

Krijg hulp

Deze integratie wordt beheerd door Ganttify.

Als je problemen ervaart met het opzetten of het gebruiken van de integratie, contacteer je het support team van Ganttify op support@ganttify.com.