Drafts met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Drafts is een notitie-app voor iOS. Door Drafts te integreren met Todoist kan je direct vanuit je Drafts-notities nieuwe Todoist-taken aanmaken.

De integratie opzetten

1. Installeer de Drafts app
  2. Selecteer de gewenste Todoist-actie in de action directory en tik vervolgens op de Install knop op je iOS-toestel

Deze integratie wordt beheerd door Drafts. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Drafts voor hulp, op support@agiletortoise.com.