DAKboard met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

DAKboard is een gratis web-based app die je toestaat om aangepaste displays voor je foto's, agenda's, nieuws, weer en taakmanagement tools te maken.

Met deze integratie kan je je Todoist-taken op je gepersonaliseerde digitale wall agenda weergeven, op je zowel laptop, tablet als Raspberry Pi.

De integratie opzetten

1. Log in op je DAKboard account.
  2. Klik op de Screens tab.
  3. Klik op My Predefined Screen.
  4. In het hoofd-overzicht, selecteer todo.
  5. Naast To-do source, selecteer Todoist.
  6. Naast Todoist Account, klik op de Connect to Todoist knop.
  7. In het pop-up venster, klik op Agree om de integratie te autoriseren.

De integratie gebruiken

DAKboard biedt twee verschillende schermtypes aan:

Om een 'predefined screen' te gebruiken kan je de integratie simpelweg opzetten zoals beschreven in de stappen hierboven. Dit staat je toe om je Todoist-taken op je digitale wall weer te geven.

Als je wilt dat je Todoist-taken op je Custom Screen worden getoond kan je deze stappen volgen:

1. In je DAKboard account, klik op de Screens tab aan de linkerkant.
  2. Klik op My Custom Screen.
  3. Rechts bovenin, klik op Add a Block.
  4. Zoek naar Todoist in het zoekveld (of scroll naar beneden naar Todo en klik op Todoist).
  5. Versleep het blok naar de plek van je keuze.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door DAKboard. Neem alsjeblieft contact op met het support team van DAKboard voor hulp.

Als je Todoist met DAKboard niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. In je DAKboard account, klik op de App Authorizations tab aan de linkerkant.
  2. Aan de rechterkant van het Todoist veld, klik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Revoke om de integratie te verwijderen.