Clockify met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

Clockify is een tijdregistratie-app die je kan integreren met Todoist wanneer je Firefox of Chrome gebruikt. Met deze integratie kan je de tijd tracken die je besteedt aan elk van je taken binnen Chrome en Firefox.

De integratie opzetten

1. Installeer de Chrome-extensie of de Firefox-extensie.
  2. Open de extensie en log in op je Clockify account.

Dat is het! Je kan nu gebruik maken van de integratie.

De integratie gebruiken

In Todoist, klik op de Clockify knop aan de linkerkant van de taak in je lijst. Zodra je klaar bent met het werken aan de taak, klik je simpelweg nogmaals op de Clockify knop om de timer stop te zetten.

Als je in het taakoverzicht zit, zal de Clockify-knop links bovenin het taakoverzicht verschijnen.

Snelle tip

Voor meer informatie over het gebruiken van Clockify, ga je naar Clockify's integratie-pagina voor Todoist.

Veelgestelde vragen

Als je de integratie voor Todoist in het verleden hebt gedeactiveerd, kan je deze als volgt opnieuw activeren:

1. Open de Clockify extensie.
  2. Klik op het menu-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Integraties.
  4. Zoek naar Todoist - todoist.com en klik op de checkbox aan de linkerkant.

Deze integratie wordt beheerd door Clockify. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Clockify voor hulp.

Als je Todoist met Clockify niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Open de Clockify extensie.
  2. Klik op het menu-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Integraties.
  4. Zoek naar Todoist - todoist.com en verwijder het vinkje in de checkbox aan de linkerkant.