Butleroy met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Butleroy is een personal assistant-app voor macOS en iOS die je toestaat om je agenda's en to-do apps samen te brengen in een enkele agenda.

Door Butleroy te integreren met Todoist kan je taken aanmaken, bewerken en inplannen, direct vanuit de Butleroy-app.

De integratie opzetten

1. In Butleroy, klik op je avatar onderin. Een box met de datum van vandaag zal worden geopend.
  2. Klik op het tandwiel-icoon links bovenin.
  3. Scroll naar beneden naar Integrations.
  4. Selecteer Todoist.
  5. Klik op het +symbool in de rechterbovenhoek.
  6. Er zal een browser venster worden geopend waarbij je gevraagd worden om toestemming te geven tot Butleroy om verbinding te maken met Todoist. Klik op Agree.
  7. Klik op Allow om Butleroy toestemming te verlenen voor toegang tot je Todoist gegevens.

De integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je Butleroy met Todoist kan gebruiken, ga je naar Butleroy's pagina voor Todoist.

De integratie verwijderen

Als je Todoist met Butleroy niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. In Butleroy, klik op je avatar onderin. Een box met de datum van vandaag zal worden geopend.
  2. Klik op het tandwiel-icoon links bovenin.
  3. Scroll naar beneden naar Integrations.
  4. Selecteer Todoist.
  5. Schakel de integratie uit door op het schakelaar-icoon naast je Todoist e-mailadres te klikken.

Krijg hulp

Deze integratie wordt beheerd door Butleroy. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Butleroy voor hulp.