Apple Mail met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Indien je je e-mails beheert met Apple Mail voor macOS en iOS, kan je deze e-mails snel als taken toevoegen in Todoist.

Een e-mail toevoegen als een taak in Todoist voor macOS

1. Klik op Taak toevoegen in de zijbalk om Snel toevoegen te openen.
  2. Schakel over naar Apple Mail.
  3. Zoek de e-mail om als taak toe te voegen.
  4. Sleep de e-mail naar het veld voor de taaknaam in Snel toevoegen. Er zal een opgemaakte link naar de e-mail verschijnen.
  5. Voeg meer informatie toe aan de taak, zoals project, deadline of prioriteit.
  6. Klik op Taak toevogen om de taak op te slaan.

Een e-mail toevoegen als een taak in Todoist voor iOS en iPadOS

Notitie

Voor je een e-mail toevoegt als een taak in Todoist, controleer dat sorteer- of groepeer-opties uitgeschakeld zijn, en dat het project of het overzicht waar je de taak in wil opslaan de lijst-layout gebruikt.

1. Open Apple Mail.
  2. Houd de e-mail met één vinger ingedrukt. Dit laat je de e-mail bewegen in het scherm.
  3. Swipe naar boven en schakel met een andere vinger over naar Todoist.
  4. Open het project of het overzicht.
  5. Laat de e-mail los in het project of het overzicht. Dit zet het om naar een taak.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met het verslepen van e-mails in Apple Mail en ze omzetten naar Todoist-taken, contacteer ons dan.