Apiant met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

Apiant is een automatisatie-app, beschikbaar op het web.

Apiant staat je toe om Todoist te verbinden met verschillende apps, waarmee je bepaalde delen van je workflow kan automatiseren.

De integratie opzetten

1. Log in op https://apiant.com/.
  2. Klik op Dashboard rechts bovenin.
  3. Klik op Connections.
  4. Klik op de knop + Connect an app.
  5. Zoek naar Todoist in het veld Search Catalogue.
  6. Klik op het Todoist-icoon.
  7. Klik op Agree in het pop-up venster om Apiant toegang te geven tot je Todoist-gegevens.

De integratie gebruiken

Apiant biedt verschillende voorgebouwde integraties met Todoist aan. Je kan deze als volgt installeren:

Waarschuwing

Sommige templates kan je alleen installeren wanneer je beschikt over Apiant's Professional Templates membership (of hoger).

1. Log in op https://apiant.com/.
  2. Klik op Dashboard rechts bovenin.
  3. Klik op Templates.
  4. In het Search Templates veld, voer je Todoist in, gevolgd door de naam van de app waarmee je Todoist zou willen verbinden.
  5. Klik op het vergrootglas-icoon om je zoekopdracht uit te voeren.
  6. Selecteer de template die je wil gebruiken.
  7. In het pop-up venster dat wordt geopend, klik op Install this Template!
  8. Klik op Install.
  9. Klik op OK.
  10. Klik op de schakelaar rechts van de template om de automatisering in te schakelen.

De integratie verwijderen

Als je Todoist met Apiant niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Log in op https://apiant.com/.
  2. Klik op Dashboard rechts bovenin.
  3. Klik op Connections.
  4. Aan de rechterkant van de Todoist-connectie, klik op het prullenbak-icoon.
  5. Selecteer Disconnect.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met de Apiant-integratie, contacteer je het support team van Apiant voor hulp.