Airmail met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Airmail is een e-mailclient voor macOS en iOS.

Met deze integratie kan je Airmail e-mails als Todoist-taken toevoegen. De taak in Todoist zal een link naar de e-mail bevatten die in Airmail kan worden geopend.

De integratie opzetten

1. In Airmail, open Voorkeuren.
  2. Klik op Diensten.
  3. Selecteer Todoist.
  4. Log in met je Todoist-account.

Dat is het! Je kan nu e-mails als taken in Todoist toevoegen.

De integratie gebruiken

1. Klik met de rechtermuisknop op de e-mail die je aan Todoist wil toevoegen.
  2. Scroll naar beneden tot Send to.
  3. Selecteer Todoist.
  4. Selecteer het project waar je de e-mail graag aan wil toevoegen.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met Airmail niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. In Airmail, open Voorkeuren.
  2. Klik op Diensten.
  3. Selecteer Todoist.
  4. Beweeg de schakelaar om Todoist te verwijderen.

Deze integratie wordt beheerd door Airmail. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Airmail voor hulp.