Probleemopsporing bij de Windows Security login-prompt voor Todoist

Platforms

• Windows 10

Wanneer je Microsoft Outlook met een Todoist agenda-feed opent, kan je het volgende foutbericht hieronder zien:

Over het probleem

Als er in het verleden een Todoist agenda-feed aan Outlook toegevoegd werd wanner je een Todoist Pro- of Business-abonnement had en niet langer geabonneerd bent, kan Outlook je Todoist-agenda niet meer laden.

Met name wanneer je inlogt, zie je een pop-up waarin je wordt gevraagd om je aan te melden. Maar dit doet niets, omdat de feed alleen beschikbaar is voor Pro- en Business-gebruikers.

De Windows Security login-prompt verwijderen

Er zijn twee manieren om de Windows Security login-prompt te verwijderen:

Methode 1: Hernieuw je Pro-abonnement, en schakel de agenda-feed opnieuw in.

Methode 2: Verwijder de Todoist-agenda uit Microsoft Outlook:

1. Klik in Agenda onder Mijn agenda's met de rechtermuisknop op de agenda die je wilt verwijderen.
  2. Klik op Agenda verwijderen.
  3. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.

Notitie

Voor meer informatie over het verwijderen van agenda's in Outlook, kan je de support pagina van Microsoft raadplegen: Een agenda verwijderen.