Probleemopsporing bij niet ontvangen notificaties van Todoist

Heb je problemen met je notificaties? Heb je een herinnering aan je taak toegevoegd, maar het verschijnt niet op je toestel?

Als je geen notificaties ontvangt van Todoist, volg je deze stappen en je notificaties duiken in geen tijd weer op.

Herstart zowel Todoist als je toestel

1. Log uit van Todoist op je toestel. Log daarna weer in.
  2. Schakel je toestel uit en dan weer in.

Update Todoist naar de nieuwste versie

Versie-updates kunnen fixes en verbeteringen bevatten voor Todoist-functies, zoals notificaties.

Kom te weten hoe je Todoist naar de nieuwste versie updatet, gebaseerd op het toestel of het platform.

Houd Todoist open

Als je Todoist in een webbrowser gebruikt, zorg er dan voor dat het in minstens een tabblad open staat in je browser.

Voor macOS: notificaties resetten

Indien notificaties niet ontvangen worden wanneer je Todoist voor macOS gebruikt, reset je de instellingen voor de notificaties:

1. Controleer of Todoist voor macOS op de nieuwste versie zit.
  2. Open Systeeminstellingen.
  3. Selecteer Meldingen in het menu aan de zijkant.
  4. Scroll naar beneden en zoek naar Todoist.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Todoist en selecteer Stel meldingen opnieuw in... Dit zet de Todoist-notificaties terug naar de standaard instellingen.

Schakel app-blockers en de niet storen-modus uit

Als je app-blockers of app-cleaners gebruikt, sluit deze apps dan af om ze uit te schakelen.

Als je toestel een niet-storen modus heeft, en je wil Todoist-notificaties ontvangen wanneer dat ingeschakeld is, volg dan de stappen gelinkt aan je toestel en platform:

Volg de instructies van Apple om Focus op macOS uit te schakelen.

Schakel de batterij-optimalisatie uit voor Todoist

Volg de instructies van Apple om de batterijbesparing uit te schakelen.

Controleer of Todoist-notificaties ingeschakeld zijn op je toestel

Elke browser heeft verschillende stappen voor het inschakelen van web-notificaties. Klik op de browser die je gebruikt voor de recentste instructies:

Snelle tip

Zorg ervoor dat je notificaties ook hebt ingeschakeld in de instellingen van je besturingssysteem.

Verstuur dan een test-notificatie:

1. Open Todoist in een webbrowser of desktop-app.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen. Je zal verschillende opties te zien krijgen aan de zijkant.
  4. Klik op Herinneringen.
  5. Klik op Test web of Test mobiel om een test-notificatie te sturen naar het gerelateerde toestel.

Controleer of je herinneringen correct ingesteld zijn

1. Klik op je avatar links bovenin.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op de tab Herinneringen.
  4. Schakel een of meer types notificaties die je wil ontvangen in:
    • Desktop-notificaties om notificaties op je desktopcomputer te ontvangen.
    • Mobiele notificaties om notificaties op je mobiel toestel te ontvangen.
    • E-mails om een herinnering te ontvangen op het e-mailadres dat je toegevoegd hebt via Instellingen → Account.

Snelle tip

Als je een notificatie wil ontvangen voor alle taken met een tijd, scroll je naar de sectie Automatische herinneringen in de tab Herinneringen. Kies daarna wanneer Todoist een automatische herinnering verstuurt.

Meer hulp krijgen

Als je nog steeds geen notificaties ontvangt van Todoist op je toestel, contacteer je ons met screenshots van de instellingen, informatie over het toestel, stappen tot probleemoplossing die je hebt geprobeerd, en alle andere relevante informatie over je Todoist-setup.