Todoist Partner-programma's

De Todoist Partner-programma's belonen content creators, uitgevers, bloggers, coaches en productiviteit-experts voor het introduceren van Todoist aan nieuwe gebruikers. We bieden meerdere programma's aan voor verschillende soorten partners om met Todoist te groeien.

Als je denkt dat je publiek of netwerk op één lijn ligt met Todoist's missie om mensen te helpen bij het organiseren van hun werk en privé-leven, lees dan verder om te zien of dit programma bij je past!

Dringende vraag? Je kan ons contacteren en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Aanmelden om een Todoist Partner te worden

Om je aan te melden bezoek je simpelweg onze partner-pagina en klik je op Begin met je aanmelding. Je zult een e-mail ontvangen waarin we bevestigen dat we je aanmelding hebben ontvangen en dat je binnen 5 dagen van ons team zult horen.

Zodra je aanmelding goedgekeurd is, zullen we je helpen bij het opzetten van je PartnerStack-account (indien je dit nog niet hebt gedaan) en je verwelkomen in het programma. Vervolgens ben je klaar om aan de slag te gaan!

Let er op dat PartnerStack alleen beschikbaar is in het Engels en dat alle communicatie die je van PartnerStack zult ontvangen ook in het Engels is.

Hoe het Partner-programma werkt

Als Todoist Partner heb je je eigen unieke verwijzingslink die je met je publiek of netwerk kan delen. Zodra iemand op je verwijzingslink klikt en vervolgens binnen de 90 dagen daarna upgradet, zullen we je bedanken met een beloning.

Beloningen worden als volgt berekend:

Jaarlijkse abonnementen

Je zult een commissie tot 25% ontvangen (dit is afhankelijk van je partnerniveau). Dit betekent dat je op een aankoop van €48 tot €12 kan verdienen. Je kan alleen beloningen verdienen voor gebruikers die via je link upgraden. Daarbij kan je alleen beloningen krijgen voor gebruikers die overstappen van een gratis naar een betaald abonnement (dit geldt daarom niet voor verlengingen).

Maandelijkse abonnementen

Je ontvangt tot 25% commissie voor tot 12 betalingen. Dit betekent dat je op een aankoop van €5 twaalf keer tot €1.25 kan verdienen. De geldwaarde van je beloning zelf kan variëren, afhankelijk van de valuta waarin de aankoop is gedaan maar het commissie-percentage zal hetzelfde blijven.

Veelgestelde vragen

Het partnerprogramma is ontworpen voor mensen of organisaties die gepassioneerd zijn over Todoist en een aanzienlijk bestaand publiek hebben die Todoist wellicht handig vinden voor hun werk of privé-leven. Of je nu een blogger, productiviteitscoach, social influencer, agentschap, uitgever of iets daar tussenin bent, we moedigen je aan om je aan te melden als je denkt dat je aan deze criteria voldoet. Je aanmelding zal vervolgens bepalen welk van onze partnerprogramma's het beste bij je past.

We beoordelen aanmeldingen op een wekelijkse basis en zullen binnen 5 werkdagen reageren.

Je kan de vele voordelen van onze partnerprogramma's vinden op onze partner-pagina.

We gebruiken PartnerStack, een third-party platform, om ons Todoist partnerprogramma te beheren. Met PartnerStack kan je:

• Een PartnerStack-account aanmaken
  • Je voor het Todoist Partner-programma aanmelden
  • Een unieke Todoist-verwijzingslink genereren
  • Clicks en nieuwe Todoist Pro/Todoist Business-upgrades van je publiek tracken
  • Je beloningen bekijken en verzilveren
  • Je verdiensten beheren

Als een partner heb je je eigen unieke verwijzigingslink om met je publiek te delen. Wanneer er vervolgens iemand op je link klikt, zal er gedurende 90 dagen een cookie worden opgeslagen in de browser van deze persoon. Indien deze persoon een betalende Todoist-gebruiker wordt gedurende deze periode van 90 dagen, dan zal de sale aan je toegekend worden. We zullen deze sale zelfs aan je toekennen wanneer deze persoon de website verlaat en later terugkomt zonder hierbij nogmaals op je link te klikken. Mocht deze persoon gedurende deze 90 dagen geen betalende gebruiker worden, maar hierna wel nog een keer op je link klikken, dan wordt de periode van 90 dagen opnieuw gestart.

Een cookie is een kleine hoeveelheid informatie die een website achterlaat in je browser. Op deze manier word je onthouden wanneer je teruggaat naar de site. In dit geval zal je unieke Todoist-verwijzigingslink PartnerStack toestaan om betaalde upgrades toe te kennen aan je link zodat we je kunnen bedanken met een beloning.

Je verdient beloningen van de eerste tot de laatste dag van de maand. Je kan de beloningen die je verzameld hebt monitoren in je PartnerStack-account onder Pending Rewards. Je kan beloningen verzilveren zodra de terugbetalingstermijn na 30 dagen is verstreken. Aangezien Todoist-upgrades binnen 30 dagen na aankoop nog in aanmerking komen voor een volledige terugbetaling, wachten we met het uitkeren van je beloning totdat deze periode voorbij is. Bekijk de FAQ van PartnerStack voor up-to-date betalingsvoorwaarden.

Bekijk de FAQ van PartnerStack voor up-to-date betalingsvoorwaarden.

Alle betalingen worden in USD gedaan. Als je bankaccount een andere valuta gebruikt (zoals EUR), zal het overgemaakte bedrag afhankelijk zijn van de valutawissel van je bank of eventuele andere kosten en zal het bedrag worden omgerekend naar de valuta van je bankrekening zodra je het bedrag op je rekening ontvangt.

We tracken alleen de aankopen die worden gedaan via todoist.com. Daarom komen aankopen die via de App Store of Google Play zijn gedaan niet in aanmerking voor beloningen. Dat is waarom je unieke link gebruikers naar de Todoist registratie-pagina in een browser zal leiden.

Je kan contact met ons team opnemen voor andere vragen of opmerkingen.