Audio-opmerkingen opnemen in een Todoist-taak

• Pro
  • Business
  • Beginner

• Web

Audio-opmerkingen bieden een snelle en gemakkelijke manier om informatie aan een taak of project toe te voegen wanneer de opmerking te lang is om uit te schrijven of wanneer je simpelweg tijd te kort komt.

Waarschuwing

Het opnemen van audio-opmerkingen wordt niet ondersteund in Todoist voor macOS. Gebruik de Todoist web-app, Todoist voor Windows of de mobiele apps om een audio-opmerking op te nemen.

Een audio-opmerking aan een taak toevoegen

1. Beweeg met de muis over een taak en klik op het spreekballon-icoon.
  2. Klik op het microfoon-icoon.
  3. Klik op Opnemen om een audio opmerking op te nemen. Klik op Stop zodra je klaar bent.

Klik op Opnieuw opnemen om je opmerking opnieuw op te nemen.

4. Klik op Toevoegen om deze aan de opmerking toe te voegen.
  5. Klik op Opmerking toevoegen om de wijzigingen op te slaan.

Een audio-opmerking aan een project toevoegen

1. Open het project waar je de audio-opmerking aan wil toevoegen en klik op het spreekballon-icoon.
  2. Klik op het microfoon-icoon.
  3. Klik op Opnemen om een audio opmerking op te nemen. Klik op Stop zodra je klaar bent.

Klik op Opnieuw opnemen om je opmerking opnieuw op te nemen.

4. Klik op Toevoegen om deze aan de opmerking toe te voegen.
  5. Klik op Opmerking toevoegen om de wijzigingen op te slaan.