Swipe-acties wijzigen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Todoist voor iOS en Android staat je toe om op elk gewenst moment je swipe-acties te wijzigen zodat je kan kiezen welke actie je wilt uitvoeren wanneer je links of rechts over je taak swipet. Wanneer je je swipe-acties wijzigt, kan je kiezen of je je taak met een enkele swipe-beweging wil Selecteren, Voltooien, Inplannen of Verwijderen. Dit gaat als volgt:

Je swipe-acties wijzigen

1. Tik op Bladeren rechts onderin.
  2. Tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  3. Tik op Algemeen.
  4. Scroll naar beneden naar Swipe-acties onderaan het scherm.
  5. Kies of je een taak wil Selecteren, Voltooien, Inplannen of Verwijderen wanneer je links of rechts swipet.

Snelle tip

Als je de Android-app gebruikt, kan je je projectenlijst op elk moment bekijken door je vinger van de onderkant van het scherm naar de bovenkant van het scherm te slepen.

Veelgestelde vragen

Je kan alleen kiezen uit Selecteren, Voltooien, Inplannen en Verwijderen voor je swipe-acties.