Hoe kan ik mij van marketing e-mails afmelden?

Als je je wil afmelden van Todoist marketing e-mails, kan je je marketing-voorkeuren wijzigen via de afmelden-link onderaan een marketing e-mail of via de instellingen in de app.

We sturen af en toe service e-mails die essentiële informatie voor Todoist-gebruikers bevatten. Deze e-mails hebben geen invloed op je marketing-voorkeuren.

Wanneer je Todoist niet langer gebruikt en je geen service e-mails meer wil ontvangen, kan je je account verwijderen om je gegevens en e-mailadres uit onze systemen te verwijderen.

Gerelateerde artikels: