Je API-token vinden

• Web

Als je een integratie instelt voor Todoist, moet je mogelijk je API-token invoeren. Zo haal je dat op:

1. Log in op je Todoist via de web-app op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Integraties aan de linkerkant.
  5. Selecteer de tab Developer.
  6. Klik op Naar klembord kopiëren om je API-token te krijgen.

Een nieuw token uitgeven

Als je problemen ervaart met je API-token, of als je op alle toestellen van Todoist wil uitloggen, klik je op Een nieuw API-token uitgeven en dan op OK om te bevestigen.

Je eigen integratie bouwen

Als je je eigen Todoist-integratie wil bouwen, kan je de Todoist API-documentatie verkennen. Als je je integratie met de Todoist-gemeenschap wil delen, dien dan je integratie in voor een review.