Todoist downloaden

Houd al je taken bij met Todoist op al je toestellen, waar je ook bent. Alles blijft gesynchroniseerd en is toegankelijk via elk platform, zodat je nooit meer iets vergeet.

Op je mobiel toestel

• Voeg taken en projecten toe, hou ze bij en voltooi ze vanaf je telefoon of tablet.
  • Ontvang herinneringen voor belangrijke taken via push-notificaties (alleen bij Pro en Business).
  • Ontvang push-notificaties over wijzigingen in gedeelde projecten.
  • Voeg opmerkingen toe of beantwoord ze, waar je ook bent.

Op je desktop

• Start Todoist direct op vanaf je dock/taakbalk.
  • Krijg een duidelijk en uitgebreid overzicht van al je taken en projecten.
  • Houd de app open op je desktop zodat je gedurende de hele dag makkelijk toegang hebt tot alle informatie.

Notitie

Je kan hier meer te weten komen over het installeren van Todoist op Linux.

In je browser

• Voeg taken toe en beheer ze vanuit je browservenster.
  • Voeg websites als taken toe zodat je deze later gemakkelijk kan terugvinden.

In je e-mail inbox

• Voeg taken toe en beheer ze vanuit je e-mail inbox.
  • Vergeet nooit meer een follow-up e-mail te versturen door e-mails als taken toe te voegen.

Op je watch

• Voeg taken toe, hou ze bij en voltooi ze vanaf je pols.
  • Krijg in een oogopslag toegang tot al je taak- en projectnotificaties.

Op het web

Je hebt ook altijd toegang tot Todoist op de web-app via todoist.com.