Je account verwijderen

Waarschuwing

Het verwijderen van je account zal al je Todoist-gegevens permanent verwijderen, inclusief taken, projecten, labels, filters, opmerkingen, bestanden, etc. Als je je account verwijdert, kan je deze niet meer herstellen of met het account geassocieerde gegevens terughalen.

Volg deze stappen om je Todoist-account te verwijderen:

1. Log in op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Als je via je Google-, Facebook- of Apple-login ingelogd hebt, voeg je eerst een Todoist-wachtwoord toe.
  5. Klik op Account verwijderen.
  6. Voer je wachtwoord in.
  7. Bevestig door Account verwijderen te selecteren.
  8. Als je two-factor authenticatie ingesteld hebt op je account, voer je de éénmalige code in.

Snelle tip

Wanneer je Pro via de App Store of Google Play aangeschaft hebt, zorg er dan voor dat je daar je abonnement opzegt om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.

Veelgestelde vragen

Om je account te kunnen verwijderen dien je het wachtwoord van je Todoist-account in te voeren, niet die van je Google-, Facebook- of Apple-account. Als je nog geen wachtwoord aangemaakt hebt, kan je dat doen volgens deze instructies of door het resetten van je Todoist-wachtwoord.

Om je account te verwijderen, zorg je ervoor dat je ingelogd bent op je Todoist-account op https://todoist.com. Het menu Instellingen zit onder je avatar in de rechterbovenhoek.

Nee, door enkel het verwijderen van de app, wordt je Todoist-account niet verwijderd. Om ervoor te zorgen dat je account verwijderd wordt, volg je de stappen hierboven.