Snel toevoegen in Todoist aanpassen

• Web
  • macOS
  • Android

Pas de functie Snel toevoegen aan om bij je behoeften en workflow aan te sluiten!

Je kan het volgende veranderen in je Snel toevoegen:

• Taak-acties selecteren om weer te geven (zoals prioriteitsniveau, verantwoordelijke, en deadline).
  • De volgorde van de taak-acties wijzigen.
  • Selecteren of je wil dat de beschrijvingen van je taak-acties weergegeven worden, of alleen de iconen.

Snelle tip

Je kan de taak-acties die je in je Snel toevoegen uitgeschakeld hebt nog steeds selecteren door op het drie stippen-icoon te tikken/klikken in het venster Snel toevoegen.

Snel toevoegen aanpassen

1. Klik op je avatar links bovenin.
  2. Selecteer Instellingen. Je zal verschillende opties te zien krijgen aan de zijkant.
  3. Klik op Snel toevoegen.
  4. Selecteer welke taak-acties je in Snel toevoegen wil laten tonen door op het +-icoon te klikken om de actie te tonen, en op het - icoon om het te verbergen.
  5. Versleep de taak-acties om ze te herordenen.
  6. Gebruik de toggle Beschrijvingen tonen om de beschrijvingen voor de taak-acties te tonen of te verbergen.
  7. Klik op Bijwerken om de wijzigingen op te slaan.

Veelgestelde vragen

Ja, de instellingen die je koos voor je Snel toevoegen worden op alle platformen waarop je Todoist gebruikt gesynchroniseerd.