CSRF token foutmeldingen

• Web

Maak je geen zorgen wanneer je een CSRF-foutmelding krijgt bij het inloggen op je Todoist-account, er zijn een aantal manieren om deze problemen om te lossen. Je kan de onderstaande oplossingen toepassen:

Ongeldige of ontbrekende CSRF token error

Je krijgt deze foutmelding waneer je browser geen veilige cookie kon aanmaken of geen toegang kreeg tot de cookie om je login te autoriseren. Dit kan komen door ad-blockers of plugins die scripts blokkeren, maar ook door de browser zelf als deze het aanmaken van cookies niet toestaat.

Om dit probleem op te lossen volg je de volgende stappen.

Chrome

1. Open Chrome-instellingen.
  2. In de sectiePrivacy en beveiliging, klik je opCookies en andere sitegegevens.
  3. Scroll naar beneden totSites die altijd cookies mogen gebruikenen klik opToevoegen.
    • Kopieer en plak "[*.]todoist.com" en klik op Toevoegen.
    • Kopieer en plak vervolgens "[*.]cloudfront.net" en klik op Toevoegen.
  4. Klik opAlle cookies en sitegegevens tonen, zoek naartodoist, en verwijder alle Todoist-gerelateerde cookies.
  5. Start Chrome opnieuw op en log in op je Todoist.

Firefox

1. Open Firefox-instellingen.
  2. Aan de linkerkant, selecteer Privacy & Security.
  3. Onder Cookies en websitegegevens klik op Uitzonderingen beheren.
    1. Kopieer en plak "https://todoist.com" en klik op Toestaan.
    2. Kopieer en plak vervolgens "https://cloudfront.net" en klik op Toestaan.
  4. Klik op Save Changes.
  5. Klik vervolgens op Manage Data.
  6. Zoek naar todoist en selecteer Alle verwijderen.
  7. Klik op Save Changes en bevestig in het pop-up venster door te klikken op Remove.
  8. Herlaad Firefox en log opnieuw in bij Todoist.

Safari

1. Open de Safari Voorkeuren in het keuzemenu in de navigatiebalk of door Cmd + , (⌘,) te typen.
  2. Klik op de tab Privacy en zorg dat "Cookies en websitegegevens" niet ingesteld staat op "Blokkeer alle cookies".
  3. Klik op de Beheer Website gegevensknop om alle lokaal opgeslagen websitegegevens te bekijken.
  4. Zoek naar "Todoist" en verwijder alle Todoist-gerelateerde resultaten.
  5. Herlaad Safari en log opnieuw in op Todoist.

CSRF tokens mismatch

Deze foutmelding wordt veroorzaakt door privacy-extensies. Als je privacy-extensies zoals Ghostery of Privacy Badger gebruikt, voeg dan todoist.com toe als een vertrouwde website.