Taken aanmaken door tekst te scannen op iOS

• Business
  • Beginner
  • Pro

• iOS

Soms zie je een artikel, een opmerking of een boek waar je graag een taak van wil maken.

Als je een iOS-toestel met iOS 15 of hoger gebruikt, kan je nu Apple's Livetekst-functie gebruiken om een taak aan te maken vanuit een gescand stukje tekst! Hier is hoe:

1. Zorg ervoor dat Livetekst ingeschakeld is door de instructies van Apple te volgen.
  2. Open je Todoist iOS-app.
  3. Open Snel toevoegen door op het Snel toevoegen-icoon te tikken.
  4. Druk op het gebied voor de taaknaam en houd deze ingedrukt.
  5. Tik op het Scan tekst-icoon dat verschijnt.
  6. Beweeg de camera van je telefoon over de tekst waar je een taak van wil maken. De tekst zal automatisch als taaknaam toegevoegd worden.
  7. Zodra je gewenste tekst toegevoegd is, tik je op Voeg in.
  8. Zodra je klaar bent met het bewerken van de taak, tik je op het Submit_Arrow.svgverzenden-icoon om je taak op te slaan.

Notitie

Deze functie wordt enkel ondersteund op iPhone en iPad met A12 Bionic of nieuwer en iOS 15/iPadOS 15 of nieuwer, dus:

• iPhone XS en nieuwer
  • iPad Pro 2020 en nieuwer
  • 5de generatie iPad Mini
  • iPad Air 2019 en nieuwer
  • iPad 2020