Een subproject aanmaken in Todoist

• Beginner
  • Pro

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Notitie

Alleen persoonlijke projecten kunnen omgezet worden in hoofd- of subprojecten.

Houd je alsmaar groeiende projectlijst netjes en georganiseerd met subprojecten. Je kan bijvoorbeeld bepaalde "hoofd"-projecten genaamd "Thuis" en "Gezondheid" aanmaken en daar vervolgens subprojecten onder plaatsen.

Van een project een subproject maken

Todoist ondersteunt momenteel subprojecten op 3 inspringniveaus. Om een project om te zetten in een subproject:

1. Beweeg met je muis over een project.
  2. Sleep het project naar links of naar rechts om het inspringniveau te wijzigen.

Over subprojecten in teams

Als je projecten in een Todoist-team beheert, kan je geen subproject aanmaken of een bestaand project in een subproject omzetten.