Samenwerken met vrienden en familie in Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Heb je een plek nodig om een groot feest te plannen met een vriend, een boodschappenlijst te delen met je partner, of huishoudelijke taken toe te wijzen aan je kinderen? Probeer je project met hen te delen!

Snelle tip

Werk je samen met collega's in Todoist? Maak een werkruimte aan, en werk samen met je team.

Je project delen

Iedereen waar je je project mee deelt zal volledige toegang hebben tot alle informatie, zoals taken, opmerkingen en bestandsbijlagen. Zij kunnen in het project nieuwe taken toevoegen, taken toewijzen, taken voltooien, opmerkingen toevoegen en nieuwe bestanden uploaden.

1. Klik met de rechtermuisknop op het project en selecteer Delen.
  2. Typ de naam of het e-mailadres in van de persoon waarmee je het wil delen. Indien de persoon die je uitnodigt geen Todoist-account heeft, zullen ze een e-mail ontvangen met de projectuitnodiging en de optie om een gratis account te registreren.
  3. Klik op Uitnodigen om de uitnodiging(en) te versturen.

Een hoofdproject delen

Als je een hoofdproject met iemand deelt, hebben ze geen automatische toegang tot de subprojecten ervan. Je moet ze voor elk subproject uitnodigen.

Een taak toewijzen

Delegeer taken aan de juiste mensen door ze aan de leden van het project toe te wijzen, waaronder jij zelf.

Een bestaande taak toewijzen

Klik op het toewijzen-icoon rechts van de taaknaam in een gedeeld project. Selecteer dan de naam van de persoon in het menu Verantwoordelijke.

Een nieuwe taak toewijzen

1. Open een gedeeld project en klik op + Taak toevoegen.
  2. Typ de taaknaam gevolgd door het plus-symbool.
  3. Selecteer de naam van de persoon in het menu Verantwoordelijke.

Notitie

Je kan slechts één persoon aan een taak toewijzen, maar je kan meerdere taken selecteren en toewijzen.

Iemand uit je gedeelde project verwijderen

1. Klik met de rechtermuisknop op het project.
  2. Selecteer Delen in het menu.
  3. Beweeg met de muis over de naam van een gebruiker die je wil verwijderen.
  4. Klik op het prullenbak-icoon naast hun naam.

Betalen voor je familie of vrienden vanaf één Todoist-account

De gemakkelijkste manier om Todoist te upgraden voor je familie of vrienden is om een Todoist-team aan te maken en iedereen hier uit te nodigen. Upgrade daarna je team naar een Business-abonnement.

Wanneer je naar een Business-abonnement upgradet, word je een admin en word je gefactureerd voor alle leden daarvan. Alle teamleden krijgen Todoist Pro als onderdeel van het Business-abonnement, wat betekent dat ze toegang hebben tot betaalde functies, zoals aangepaste herinneringen, de agenda-layout, backups en meer.

Contacteer ons

Als je problemen ervaart met het samenwerken met vrienden en familie in Todoist, contacteer ons dan. Wij ( Dermot, Marija, Evert, of een andere van onze 14 teamgenoten) reviewen alle feedback terwijl we door blijven gaan met het nog beter maken van Todoist.